Timișoara în haine SS

Posted on

“Sunt un câine de lux, sau “un om rău și periculos” după cum mă pictează prietenii, falși sau nevinovați” – Mircea Opriș

„Vom începe acum să mergem în toate casele şi să-i întrebăm pe oameni, iar cine ne minte, cine nu-şi declară câinii şi va fi prins că are va fi sancţionat şi va fi sancţionat la maximul permis de lege…Vom face echipe care vor merge în zonele de case în primul rând. De aici începem” –  Nicolae Robu, primar al Timișoarei la anul de grație 2013

Nu știu dacă, în miez de noapte, primarul Nicolae Robu, îmi va bate cu cizma în ușă, urmat de o armată de polițai comunitari și inspectori de la primărie. Nu mi-e frică ci chiar îi aștept. În felul meu, pe proprietatea mea.

Ce nu știu e cum are să apară: cu manta lungă și neagră din piele, cu capetele de mort din argint ale SS-ului german, cu parpalacul de agent al Siguranței sau cu cel de ofițer al Securității.

gestapo1

Am înghițit și m-am distrat de toate “cascadoriile” primarului Timișoarei, de la gâlceava pe Facebook la dictatura monologului, de la promisiuni și proiecte de science-fiction și până la jaful numit TimPark.

Totuși, când mă ameninți că intri peste mine, în casa mea, să mă amendezi și să îmi confiști câinele și pisica, sau că intri în casa mea, în general, fără să te fi invitat eu sau să reprezinți o instituție a statului român care are dreptul de a-mi intra cu bocancii în casă în baza unui mandat(aici prezumția de nevinovăție nu funcționează, însă merg ca pe roate descinderile la adrese greșite ale unor nevinovați)…când mă ameninți astfel, zic, am impresia că un “delirium scremens” a pus stăpânire pe mințile edilului-șef al urbei.

adolph-hitler-rare-pictures-images-ww2-nazi-germany-third-reich-ww2-second-world-war-photos-dog-bitch-blondi-01

Soluția “Robu” pentru câinii fără stăpân, vagabonzi este una demnă de Iosif Visarionovici Stalin…”Timișorenii care nu și-au strerilizat câinii vor fi amendați. Primăria face verificări la domiciliu!”, ca să dau citire unui titlu de pe portalul TION.ro (http://www.tion.ro/timisorenii-care-nu-si-au-sterilizat-cainii-vor-fi-amendati-primaria-face-verificari-la-domiciliu/1334404).

Păi câinii ăia periculoși sunt pe străzi, prin parcuri, prin gară, pe la tomberoane, prin zonele cu clădiri semi-demolate și abandonate din Timișoara (vă dau minim 15 exemple de locații) și nici decum pudelul alb și tâmp pe care tanti Dina îl plimbă în fiecare zi prin fața blocului, spre deliciul copiilor.

Mă întreb: când o să încercați să faceți desantul ăsta la mine în apartament, veniți și cu un veterinar, sau cine o să îmi pipăie patrupedul, cine o să îi facă eventualul control rectal și “ginecologic” ca să vedeți dacă am tăiat testiculele cățelei și am scos trompa uterină a motanului, domnule primar?

Un sfat: indiferent cu cine veniți, vă anunț (căci ori nu vă consultați consilierii și juriștii, ori îi ignorați) că la mine în casă nu prea aveți ce căuta. Nu am să vă trântesc ușa în nas căci nu e politicos. Am să uzez doar de ceea ce legea definește ca legitimă apărare. Și am să dau și cursuri gratuite tuturor minorilor și pensionarilor care conviențuiesc cu animalul de companie, în casă, cum să facă să vă primească mai bine. La fel ca și mine.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.