EXCLUSIV Alţi doi judecători de la Curtea de Apel Timişoara, convocaţi la DNA Bucureşti

Cei doi judecători care făceau parte din acelaşi complet de judecată cu vicepreşedintele Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, au fost convocaţi pentru audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie din Bucureşti. Cei doi magistraţi au fost anunţaţi oficial, în cursul zilei de joi, prin notă tetefonică, să se prezinte la centrala DNA din capitală.

Reprezentanţii Curţii de Apel Timişoara nu au făcut nici un comentariu pe marginea acestei informaţii, confirmate însă de către surse din cadrul DNA Bucureşti.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în umră cu o săptămână, arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a vicepreşedintelui Curţii de Apel Timişoara, Cătălin Şerban, sub acuzaţia de trafic de influenţă, respectiv că a primit 50.000 de euro, pentru a interveni în a fi soluţionat favorabil mai multe dosare pe care le judeca. Accuracy in Reporting  vă va prezenta în exclusivitate, luni, culisele arestării şi ramificaţiile transfrontaliere ale afacerii care l-a trimis după gratii pe magistratul Cătălin Şerban. În acest caz, din care procurorii au dezvăluit doar foarte puţine detalii, sunt implicate personalităţi politice dar şi ameni e afaceri, investigaţia desfăşurându-se de-a lungul mai multor luni de zile, pe teritoriul a cel puţin trei ţări.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.