Tzuky, omul care nu recunoaste nimic

De-a lungul interminabilelor mandate la UMF Timisoara, nu a recunoscut niciodata ca examenele studentilor si promovarea famigliilor in UMF se face pe multi bani negri. A negat si episodul cu studentii indieni, desi a fost confirmat de catre SRI si BCCO. A negat si a sfidat dramele a mii de pacienti care au platit sute sau chiar mii de euro pentru o interventie la Institutul de Cradiologie, pe care l-a transformat in propria feuda. A negat intotdeauna ca la Cardiologie ar exista un sistem rapace si pervers de firme-capusa ale medicilor din spital dar si ca se face un blat reciproc avantajos cu furnizorii de materiale medicale. A negat intotdeauna ca ar fi un traseits politic desi propriul CV il recomanda prin trecerea prin cel putin trei mari partide. A negat ca a aruncat pe fereastra sau in buzunare “dedicate” bani din cercetare, invatamant sau medicina. Desi dovezi si declaratii veridice exista cu carul. Si tacerea a fost rupta de mai multi profesori si medici reputati. Lucruri grave.

Cand negi realitatea, e clar ca traiesti intr-o lume paralela si asta tine deja de domeniul patologiei.

Si asta se vede cel mai bine atunci cand esti prins in flagrant cu lucruri simple si evidente sau cu detalii de culise pe care altii le recunosc. Formidabila inversunarea de a spune “NU” realitatii!

Un episod consacrat este cel dintre cele doua tururi de scrutin la alegerea noului rector al UMF Timisoara. Serara la ora 21, Tzuky a aterizat cu avionul de la Bucuresti. Imediat s-a dus la una dintre clinicile sale private unde i-a convocat pe cei doi finalisti: Raica si Sandesc. Asta dupa ce in prealabil a incercat sa isi impuna punctul de vedere intervenind direct la Emil Boc, presedintele PDL. “Boc stie despre situatie, trebuie sa iasa rector Sandesc. Cu asta il speriem pe Raica” – a plusat ca la o cacialma in poker. Acestea au fost, mai mult sau mai putin cuvintele sale. Si totusi, pentru ca nu toti sunt ca si el si s-au saturat de dictatura sa de un deceniu, au spart gheata. Sandesc a iesit public si a dezvaluit trocul murdar si ieftin propus de Dragulescu.

Detaliile le gasiti pe site-ul debanat.ro : Sandesc a recunoscut trocul propus de Dragulescu. Bineinteles ca Dragulescu a negat total ca intalnirea si propunerea sa ar fi reale, facandu-i pe Raica si pe Sandesc mai mincinosi decat Pinocchio. Patologie pura, dupa cum va spuneam.

Nici ceea ce presa centrala sesizeaza de ani de zile, faptul ca incompatibilul ANI ia salariu din bani publici de la trie institutii de stat, nu i-a clintit tupeul nici macar cu un milimetru. Detalii gasiti aici: Dragulescu, triplu angajat la stat!

In fine, sa revenim la un eveniment aparent minor, care insa ilustreaza perfect negarea realitatii de care sufera un om care voteaza legi in parlament, ia decizii manageriale in spital unde, teoretic, salveaza vieti si la o universitate unde mai este si ordonator de credite. Pana in momentul cand noului rector ii va veni confirmarea scrisa de la minister.

Asadar, Dragulescu, tulburat ca nu i-au iesit aranjamentele de a-l impune pe profesorul Gaita ca presedinte al Senatului UMF ca, el, Dragulescu sa aiba control asupra universitatii peste rector si prorectori (aici il felicit pe dr. Gaita ca nu s-a mai lasat marioneta lui Dragulescu – pana la proba contrarie), a lovit masina de serviciu. Un VW Passat, dotat ful-optional, pe care l-a calarit dupa pofta inimii de cand l-a achizitionat universitatea. Va prezint aici o fotografie cu masina si rectorul langa ea, caci am vazut ca in presa lipsesc. Si evident, cu masina sifonata, cu celalalt om implicat in accident, martori si politisti, Dragulescu a negat din nou ca s-ar fi intamplat ceva. Tatal sfidarii si mama “hai-sictirului” pe bani publici, acest domn!

Detalii despre penibilul episod cu masina rectoratului, cititi pe larg aici: Dragulescu a lovit masina UMF

Masina protagonistului, mai jos, din arhiva jurnalistilor care au “latrat” ani de zile despre abuzurile de putere si lunga lista de ilegalitati care i se pot imputa.

„Nu am avut nicio întâlnire şi nicio discuţie cu Raica şi Săndesc”.

  „Nu a avut loc niciun accident, nu ştiu la ce vă referiţi”.

 

PS: Domnule Dragulescu, am si eu o curiozitate personal-profesionala, pe care sunt sigur ca nu mi-o veti onora, eu fiind un simplu animal, executant al fortelor raului care vor sa va distruga, un gandac ce trebuie ignorat sau strivit, la fel ca toti cei care va sunt incomozi. Crima lasata cu transarea tiganului Schrott, din caminul Medicinei, a  avut loc in parohia Dumneavoastra si a domnului administrator Fiat. Corect?

A fost doar nebunia unei fete care in loc de medicinista a fost transformata in prostituata, sau la caminele Medicinei este un imens bordel si cuib de culegere de informatii si adunat valuta de la “studenti” straini, de mai bine de vreo patru – cinci decenii? Va place intrebarea? Va voi da si raspunsul! Documentat, evident!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.