Podul de Flori “Michelangelo” – 9 Mai – Ziua Europei

Invitati de marca inregistrata, de mare notorietate, in primul rand timisoreni simpli si de rand! Dar si politicieni care vor sa faca declaratii sincere in campania electorala, pe Colegiul III sau pentru euro-parlamentare. Toata lumea e binevenita!

Podul de Flori - 9 Mai - Ziua Europei la Timisoara
Podul de Flori – 9 Mai – Ziua Europei la Timisoara

Va invitam la un tort de pasta de mititei, sa sarbatorim impreuna Ziua Europei, la Podul Michelangelo, care se va transforma, de 9 Mai – Ziua Europei, in Podul de Flori al pacii etno-imobiliare dintre timisorenii din sudul orasului si cei din zona de catifea ultracentrala: Loga, Trandafirilor. Cei din zona ultracentrala nu au confirmat prezenta, avand o agenda incarcata prin alte capitale europene in aceasta zi de sarbatoare. Noi va asteptam la un mic si o bere fara alcool, fara OZN-uri si artificii, pentru ca nu ne permitem sa facem concurenta manifestarilor organizate de catre autoritatile locale din Timisoara.

Va asteptam cu neamuri, prieteni, dusmani, copii, catei, purcei vii sau la protap, biciclete, limuzine, ghiuluri, lanturi, flori numai violent, contondent sau exploziv sa nu fie!

Evenimentul  incepe  la pranz si tine pana pleaca ultimul participant. Nu lipsiti, caci nici nu stiti ce pierdeti!

Podul de Flori “Michelangelo” – 9 Mai – Ziua Europei

Podul de Flori – 9 Mai – Ziua Europei la Timisoara

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.