Ce fain e in campanie!

ciorna 1 din Jurnalul razboiului fara miza de la noi de pe ulita

Cand incepe cate o campanie electorala, corbii de serviciu intra intr-o stare de orbire, sora cu nebunia. Nu mai vad nimic altceva decat banii candidatilor, fantezii tupeiste gen contracte de zeci de mii de euro, discreditarea si inlaturarea ziaristilor nealiniati si, prajitura favorita, sa ii discrediteze pe prietenii unora dintre candidati. Cu cat mai mare confuzia si dezinformarea, cu atat mai multe sanse sa prinda o bucata de ciolan. Asta asa cred ei.

Un astfel de individ din specia amintita e apucat de turbare de vreo luna de zile, la care se adauga multe frustari pentru faptul ca oamenii pe care zice el ca i-a servit – a se citi i-a sifonat (si aici am dovezi scrise inca din frageda sa cariera cand era un june sifon de redactie), nu i-au oferit vreun post banos la stat. La stat jos pe bani multi si cu functie si birou caldut. Ce nu poate sa inteleaga strategul asta e ca nu mai exista asemenea vise, precum in urma cu 6 sau 7 ani. Gata! Posturile sunt blocate in admnistratia publica si in alte institutii sau societati unde statul este majoritar. Nici macar oameni onesti si pregatiti profesional nu pot fi angajati, asa cum crede mintea lui cuprinsa de un “delirium scremens” acut.

Cat priveste atacurile la persoana mea, sincer, ma doare in fesieri si nici macar acolo. Nu citesc pe ascuns frustari “anonime” din comentarii pe siteuri sau pe bloguri care nu conteaza.

Cand imi amintesc ce lectii de morala, prietenie, sinceritate si alte valori pe care nu le ai, mi-ai tinut, baiete! Dar, recunosc ca am bagat botul un timp la tupeul tau jegos de actor de provincie, pana m-am prins ca simulezi si canti fals, imi vine sa rad. Si sa ma duc la pescuit.
Dar, vorba reclamei…keep walking, Johnny Walker…poate totusi iti pica ceva. Desi la ce carte de vizita ai, ar trebui sa te intrebi de ce fug oamenii si mai ales candidatii de tine si te iau la ei din mila sau obligatie. O fi ceva in neregula cu lumea din jur, o fi ceva in neregula cu tine sau nu mi-am luat eu supradoza de pastile?

Sa traiesti si tu si prietenul ala disperat si incompatibil de la PDL!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.