mirceaopris.com

Marile orgolii ale micilor pseudo-moguli

Cum te poate certa fantoma redactorului-sef a unui site de stiri care  nu exista. Sau cum nu isi cunosc unii lungul nasului din care inca le mai atarna mucii. Atentie la fila audio: contine o logica debordanta si niste argumente beton-armat.Ca sa ii fac si putina promovare, fata se numeste Codruta Calarasanu, fosta reporterita pe la agenda.ro, tion.ro, adevarul.ro si click.ro, actualmente cosmic promovata pe pozitia de redactor-sef al unui site obscurissim. De la inaltimea functiei ne trage de ciorapi si perciuni pe marlanii care ne permitem sa comentam pe facebook despre aberatiile emanate pe site-ul de “stiri” , demoralizand redactia. Un dialog pur balcanic, romanesc ce sfideaza logica, bunul simt si chiar…gravitatia.

Click aici pentru a asculta cum da “mogula” de pereti cu sistemul solar:  cocosan

Share

AiR

http://www.mirceaopris.com

View more posts from this author
2 thoughts on “Marile orgolii ale micilor pseudo-moguli
  1. Top

    O mica rectificare Mircea , scuze dar o cheama Codruta Cocota Ioana in buletin nu Calarasanu, pacat de acest nume celebru ce il foloseste.

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>