Nicolae Ivăniși: “Veniți să ne închideți definitiv, să nu mai producem nimic”

Posted on

• ”5 minute pe săptămână” – Interviurile lui Opriș. 

#imperfect

Nicolae Ivăniși, liderul Alternativei pentru Demnitatea Națională (ADN) Gorj, în același timp publicist și activist civil i-a trimis la colț pe reprezentanții Bankwatch România (un ONG care militează împotriva cărbunelui și a energiei pe cărbune din România) veniți în Gorj pentru o întâlnire cu ONG-urile locale în care să fie dezbătută tema ”Tranzacția energiei juste și impactul acesteia asupra comunității’‘. Politicianul gorjean a precizat că evenimentul a fost așezat în așa fel încât să se obțină crearea de convingeri participanților, raționamente găunoase, falimentare pentru județ și țară.
Iată mesajul său, în context. Intervenția filmată este interviul acestei săptămâni. 

“Vasalii politici au transformat România într-o colonie!

Aseară, am fost invitat (din greșeală cred) la o întâlnire a ONG-urilor locale, cu reprezentanții “Bankwatch România”. Tema: “Tranziția energiei juste și impactul acesteia asupra comunității”. Potop de temă… când, de fapt, totul era pregătit doar pentru a mai spăla niște creiere și nimic mai mult! 
Pentru cine nu a auzit de Bankwatch, atașăm câteva linkuri mai jos, pentru documentare. Începem cu începutul. Mai exact, cum a fost executată înainte de punerea în funcțiune, hidrocentrala de pe Jiu. Vorbim de obiectivul de pe defileu, unde, investiția a fost de 155 milioane de euro, plus o grămadă de bani pentru conservare! Putem, în acest moment, să-i spunem “conservă expirată”!

Unul din principalele motive pentru blocarea punerii în funcțiune a obiectivului a fost că pe acolo este “drumul viperelor” și există riscul ca aceste animăluțele târâtoare să moară de sete, fiindu-le afectate adăpătorile!!  Un complet de judecată de la Curtea de Apel București a dat câștig de cauză Organizației Bankwatch. Nu vreau să-i numesc trădători, deci… mă abțin! 
Trec anii peste noi și iată următoarea acțiune cu rezultate demne de toată lauda a ONG ului salvator.
https://www.gorj24.com/ong-ul-bankwatch-sa-ofere-si-locuri…/

Anul trecut, Bankwatch reușește să închidă Cariera Roșia, sentința fiind dată de Curtea de Apel București, coincidență maximă, de același complet de judecată! Ups! Pute! Pute a interese ascunse!

Pentru ca execuția CEO să fie sigură, (de teamă să nu murim de poluați) vin în “sprijinul cetățenilor” și activiștii unui alt ONG renumit, Greenpeace. Deja se trage pe foc încrucișat. Ăștia au treabă cu furnalele noastre care fumegă! Ale nemților sau termocentralele altor state, în loc de fumuri, scot polen sau CO2 de levănțică
https://m.adevarul.ro/…/greenpeace-dat-judecata-…/index.html

În traducere liberă, acțiunile organizațiilor de mai sus, bine coordonate din exterior, seamănă cu un îndemn, gen: “vă rugăm să fiți idioți până la capăt!”
Aseară, povestea reprezentantul Bankwatch despre “potențialul punct de afaceri ce se vrea creat, după închiderea minelor Petrila, Lupeni… cele din Valea Jiului și cum se poate dezvolta turismul la Straja”! Minele de care face vorbire sunt istorie de …hăt, potențialul punct de afaceri nu a mai venit, dar soluția dumnealui este extrem de încurajatoare. “O organizație urmează să preia patrimoniul și printre altele să înființeze un muzeu al minerilor” Ne-am tâmpit? Pai Valea Jiului însuși este un muzeu! Așa vreți să vedeți și Gorjul? A mai subliniat și faptul că Stațiunea Straja este un obiectiv turistic ce merită dezvoltat. Am înțeles. Toată lumea cântă, râde și dansează la Straja! Ține de foame, fiindcă iarna mergem la păscut de zăpadă, iar vara ne facem vegani! 
PS. Cum te numești atunci când, român fiind, încerci și reușești indirect să subminezi economic țara ta? Îmi scapă termenul! Sincer… ei nu au nici o vină! Vina aparține în totalitate idioților care ne reprezintă pe noi ca și națiune! Vasali și… atât! Aștept ca aceste ONG-uri să se pună în fața drujbelor de la Schweighofer Holzindustrie. Știu. Riscant. Riscant și pentru instanțele din Romania. Ne urechează mai marii Europei. Ne ciopârțesc ăia pădurile de 18 ani. Sunt de înțeles fiindcă pădurile lor sunt virgine. Păcat să-și piardă “fetia”, când ale noastre sunt “curwe”!
*Urmăriți intervenția video și trageți concluziile singuri.”

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.