Georgeta Petrovici: “Știri pentru copii…și pentru părinții lor…funcționează ca un antidepresiv”

Posted on

Georgeta Petrovici: “Știri pentru copii…și pentru părinții lor…funcționează ca un antidepresiv” 
• ”5 minute pe săptămână” – Interviurile lui Opriș. 
• În fiecare vineri.
🐘#Știripentrucopii -o poveste fascinantă, un instrument excelent. Adina și Georgeta au fondat primul portal de știri pentru copii, din România. Știri serioase pe înțelesul celor mici. Și pentru părinții lor. Cu skepsis, inteligență, canale de social media, Youtube, aplicație pe android și iOS, umor și educație. Educație de la părinte la copil și de la copil la părinte. Un proiect îndrăzneț, smart și de mare viitor. 

Georgeta Petrovici este jurnalist la Evenimentul Zilei și PR pentru Teatrul Național ”Mihai Eminescu” din Timișoara, iar, de anul trecut, este și redactorul șef al singurei publicații informativ – educative dedicate copiilor din România, ȘTIRI PENTRU COPII. Știripentrucopii este un portal dedicat copiilor de toate vârstele și părinților lor, cu un conținut educativ și informativ transcris într-un limbaj accesibil (deseori textele au și dicționare la final, pentru a ajuta asimilarea de noi cuvinte). 
Copiii cool citesc, fac sport, reciclează, se informează și își informează părinții! Pentru asta e suficient să urmăriți site-ul ȘTIRI PENTRU COPII pe Facebook, Instagram sau Youtube, sau puteți descărca gratuit aplicația cu elefantul Toyo din Play Store sau AppStore, tastând, simplu, ”stiripentrucopii”.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.